Oscar Autoverhuur: Een Deense Start-Up Revolutioneert de Autoverhuur Markt in Lievegem

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare autoverhuur in Lievegem, kan de zoektocht nu eindigen. Oscar Autoverhuur, winnaar van de “Beste E-commerce Startup” prijs van de Deense Kamer van Koophandel in 2021 en 2022, maakt een sterke entree op de Nederlandse en Belgische autoverhuurmarkt. Het bedrijf, met reeds meer dan 100 locaties in Nederland en 30 in België, heeft onlangs een vestiging geopend in het naburige Lievegem. 

Oscar.nl is een snelgroeiende mobiliteitsstartup uit Denemarken die de traditionele autoverhuurmarkt opschudt met een innovatief bedrijfsmodel. Het stelt lokale autodealers in staat om de competitieve autoverhuurmarkt te betreden met voertuigen die anders toch maar stilstaan. Van “leenauto’s” en leasing returns tot aan auto’s die niet zo snel verkopen als verwacht, Oscar creëert zo een nieuwe inkomstenstroom voor lokale bedrijfseigenaren.

Dankzij dit efficiënte bedrijfsmodel kan Oscar ook concurrerende prijzen aanbieden. Tegelijkertijd breidt de onderneming snel uit naar kleinere steden en landelijke gebieden, waar traditionele autoverhuurbedrijven vaak niet winstgevend kunnen zijn.

Lievegem maakt nu deel uit van deze groeiende lijst van locaties. De nieuwe vestiging, in samenwerking met Car Boutique, werd geopend in januari 2024 en presenteert een ruim aanbod van Personenauto’s en Bestelwagens. 

Doordat Oscar Autoverhuur voor lokale partners kiest, draagt het ook bij aan de plaatselijke economie. Met hun unieke aanpak hebben ze al een groot verschil gemaakt in Denemarken en Nederland – en sinds kort, ook in België.

Bent u nieuwsgierig? Maak kennis met Oscar Autoverhuur via hun website en ontdek meer over hun unieke concept en aanbod in Lievegem: https://oscar.be/locaties/lievegem

Met Oscar Autoverhuur, kunnen inwoners van Lievegem en omliggende steden nu genieten van betrouwbaar en betaalbaar autoverhuur – precies wanneer ze het nodig hebben.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category